Newslettere si alerte

1.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creeaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea www.xyzexclusive.ro.
1.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de www.xyzexclusive.ro in limitele Politicii de confidentialitate.
1.3. Renuntarea la primirea newslettere-lorsi/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
1.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite (in partea de jos a e-mail-ului in sectiunea „Click aici pentru dezabonare”)
1.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, in cadrul Contului individual al Membrului, de pe www.xyzexclusive.ro.
1.3.3. Prin contactarea www.xyzexclusive.ro, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1.4. Renuntarea la primirea newslettere-lorsi/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document si se aplica doar ulterior transmiterii intentiei de renuntare.
1.5. www.xyzexclusive.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea www.xyzexclusive.ro, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
1.6. www.xyzexclusive.ro nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al www.xyzexclusive.ro, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

Încă nu ați adăugat produse în Coș!