Coș

Coș

Întrebări frecvente

LIVRAREA

Ce metode de livrare sunt disponibile?

Livrarea de pe site-ul xyzexclusive.ro se face prin intermediul curierilor naționali. Prețul pentru livrare este stabilit de compania de curierat, iar XYZ EXCLUSIVE nu percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta.

Cât durează livrarea?

Livrarea se face a doua zi de la procesarea comenzii, iar curierului îi ia de la 2 până la 7 zile lucrătoare pentru a vă livra coletul. Media de așteptare a clienților noștri este de 3 zile.

Livrați internațional?

Momentan livrăm doar în România. Pe parcurs este posibil să includem și livrarea internațională.

ACHITAREA

Ce metode de plată sunt acceptate?

Pe platforma noastră acceptăm următoarele metode de plată: achitarea ramburs la livrare, achitarea online prin card Visa sau MasterCard

Este sigură achitarea online?

Achitarea online se face prin intermediul MobilPay care asigură securitate 100% a transferurilor online.

COMENZI ȘI RETURURI

Cum pot returna un produs?

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a solicita returul produselor. Acum returul produselor poate fi efectuat online contactându-ne pe support@xyzexclusive.ro.

În ce condiții pot returna produsele?

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte .

Cum returnez?

1) trimițând un mail la support@xyzexclusive.ro cu titlul RETUR. Indică în acest mail, numărul comenzii și produsul pe care vrei să-l returnezi.
2) asigura-te că ai toate elementele necesare pentru a efectua returul: factura inițiala, produsul cu etichetă.

Legal:

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000 www.xyzexclusive.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Suntem aici pentru a te ajuta! Contactează-ne!