DESPRE NOI

Vrem să punem accent pe personalitatea și caracterul fiecăruia.

Tot ceea ce este genial este simplu.
Din acest motiv vrem să aducem oamenilor simplitatea la pachet cu mult confort, plăcere și timp economisit. Credem că această lume merită să arate mai bine și împreună am putea trece peste stereotipurile care mereu ne pun piedici.
About (10)
About (11)

 Nu vrem să complicăm prea mult lucrurile, dăm viață unui pătrat negru însoțit de 3rei litere să vorbească pentru noi – simplu.DENIS ROABESFondator

XYZ aduce simplitatea, iar actorii principali în acest film sunteți voi. Mai mult de atât, cei mai mari designeri din lume știu un lucru, nu ei trebuie să fie în centrul atenției, ci persoana care le poartă hainele.
Deci te invităm să fii eroul nostru și să te simți liber fiind TU!

Scopul nostru

Realizarea proiectelor civice marca X Solutions prin investirea a 50% din profitul obținut în urma produsului achiziționat de către tine. Împreună putem să solidarizăm o întreagă comunitate care știe, vrea și poate mai mult!
XYZ EXCLUSIVE LOGO PNG
XYZ EXCLUSIVE?
Află de ce!

Împreună putem face lumea mai frumoasă prin intermediul impozitului civic!

Compania noastră promovează  responsabilitatea civică și atitudine corectă a cetățenilor față de procesul evolutiv al societății în care trăiesc. Este un angajament comun spre un viitor mai bun. Împreună cu tine încercăm să găsim soluțiile corecte pentru remedierea anumitor probleme cotidiene,  pe care le întâlnim zilnic. Toate aceste viziuni pot prinde contur doar prin colaborare, determinare și receptivitate.

Când vrei cu adevărat să contribui la dezvoltarea societății în care trăiești, această dorință se transformă treptat  într-un plan de acțiune cu perspective. Planul nostru este unul  simplu, gândit minuțios și în același timp eficient.Tot ce trebuie sa înțelegi este că tu nu plătești nimic în plus. Impozitul civic este un impozit indirect suportat de către noi, prin care ne propunem să oferim oamenilor multiple posibilități și dreptul la o educație individuală.

Membrii Echipei

105936472_791933388005756_292605787776290335_n

Denis Roabes

Fondator
About (1)

Bianca Spermezan

PR
About (10)

Serghei Caragia

Project Manager

Încă nu ați adăugat produse în Coș!